Wereldkeuken 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐ | Wereldkeuken Westzaan

Vanaf maandag 1 juni 2020 gaat Wereldkeuken Westzaan weer in aangepaste vorm open. Door de overheidsmaatregelen zijn we genoodzaakt om ons restaurant aan te passen.

Ons restaurant zal in de maanden juni en juli 2020 niet verder werken als een all you can eat buffet stijl restaurant maar veranderen in een all you can eat “sushi” restaurant. Zoals u gewend bent in sushi all you can eat restaurants kunt u van een vooraf gemaakte menu eten bestellen en deze zal dan naar uw tafel worden gebracht. Zodoende kunnen we voldoen aan de 1,5 meter afstand tussen mensen in het restaurant. Ook moeten bezoekers van tevoren reserveren, voor een van de zittingen, mogen geen klachten van covid19 hebben zoals hoesten, niezen, etc en is het noodzakelijk dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van mensen van een andere gezelschap in het restaurant. U kunt overigens niet via Facebook reserveren. Naast het sushi all you can eat concept zullen we ook een afhaal menu maken waar u dus ook kan afhalen in ons restaurant. Bestellingen voor afhaal en bezorging kunnen worden geplaatst wereldkeukenwestzaan.com

Reserveren?

ALL-IN DINING:

Bij ons betaald u één vaste prijs voor het diner en hierbij zijn de frisdrank, sappen, en koffie & thee bij de prijs inbegrepen. Standaard bij ons zijn ook de bier & wijn bij de prijs inbegrepen. U betaald voor de tijd die u bij ons verblijft. Sterke drank en andere alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen maar u kunt deze wel bij ons krijgen. Wij werken hierbij met een alcohol-muntjes system waar u bij de bar met muntjes kunt betalen voor een drankje (€1,00 per munt).Een vodka is bijv 2 muntjes.

Betaling

Om wachtrijen bij de receptie/kassa te beperken, kunnen wij slechts één rekening per reservering/tafel hanteren. Per persoon apart betalen is niet mogelijk. U kunt bij ons alleen met PIN, Mastercard, Visa contant betalen. Wij accepteren alleen Mastercard en VISA creditcards. Wijn accepteren geen andere creditcards, geen dinerbonnen, geen AH/xenos/shell of andere actiebonnen en ook geen VVV cheques. Wij accepteren alleen onze eigen Kadokaart die u bij ons kunt kopen. Voor kinderen t/m 11 jaar hanteren we prijzen per leeftijdsjaar. Voor afhaal en bezorging, check wereldkeukenwestzaan.com

Over Wereldkeuken Westzaan

 

Over ons

    • Grootste Wereldrestaurant in Noord-Holland
    • Meer dan 400 gratis parkeerplaatsen
    • Dichtbij uitvalswegen bereikbaar
    • Zeer uitgebreide keuze in eten en drinken
    • All you can eat sushi & wereldkeuken menu

Vanaf dinsdag 1 juni 2020 gaat Wereldkeuken Westzaan weer in aangepaste vorm open

Mijn Post-project (7)

Meer dan 30 verschillende dranken

Dagen per week geopend

Meer dan 50 gerechten

Heel veel toetjes en variaties te maken 🙂

Vanaf 1 juni 2020 in aangepaste vorm verder.

Het concept in het kort uitgelegd:
Er zijn 2 zittingen per dag van ieder maximaal 25 personen toegelaten. Het is noodzakelijk dat u op tijd aanwezig bent, ivm overheidslimieten kunnen we u anders niet laten dineren.

1e zitting: start 16:30-16:45 uur en eindigt tussen 19:00-19:15 uur. Het is zeer belangrijk op de tijd van max 2,5 uur te letten.
2e zitting: start 19:15-19:30 uur en eindigt tussen 21:45-22:00 uur. Het is zeer belangrijk op de tijd van max 2,5 uur te letten.

Drinken en toetjes buffet is net als voorheen zelfbediening waarbij u zelf uw toetjes en drinken incl ook bier en wijn zelf kunt halen. We verzoeken iedereen op de 1,5 meter afstand te letten.

Kinderspeelruimte en Arcade ivm RIVM regels gesloten

Onze kinderspeelruimte en Arcade ivm RIVM overheids regels gesloten in de maanden juni en juli. We raden u aan dat uw kinderen aan tafel blijven. Ook willen we u vragen of u ervoor kunt zorgen dat uw kinderen niet te veel rondlopen in het restaurant ivm 1,5 m afstand en niet gaan spelen in het restaurant

Wist u dat...

- Wij veel keuze aan vers vlees, vis, groente, fruit en toetjes hebben
- Wij ook aan kinderen denken (ook patat)
- U bij ons niet voor parkeren hoeft te betalen (400+ parkeerplaatsen)
- U bij ons onbeperkt frisdrank, sappen en koffie & thee kunt drinken
- Bij ons de bier & wijn bij de prijs is inbegrepen (voor 18+)
- Nu helaas door overheidsmaatregelen beperkte plaatsen elke dag beschikbaar
- Terras is ook tijdens de maanden juni en juli 2020 beschikbaar
- U kunt nu niet meer een voorkeur doorgeven waar u wilt zitten ivm overheidsmaatregelen en gebruiken alleen de grote hoofdzaal en de andere zalen zijn nu niet beschikbaar om te zitten.

Ons restaurant is geschikt voor...

Gezins/familie diner en feesten
Romantisch diner
Kinder/tiener/volwassenen feestjes i.c.m. Arcade
Klassenuitjes
Bedrijfsuitjes
Verjaardagen en bruiloften

Wij zijn ook rolstoelvriendelijk: hebben bij onze ingang ook een rolstoel helling waar u langzaam met uw familielid met de rolstoel omhoog kan lopen. Evenals hebben we ook een invalidentoilet gelijkvloers met het restaurant

Veel gestelde vragen

Is de jarige gratis?
Nee, bij ons is de jarige NIET gratis. We hebben voor iedereen een vaste concurrerende prijs, ongeacht of diegene jarig is.

Is het vlees halal?
Een deel is halal; de kip en rundvlees in ons restaurant is halal. Alleen niet van de snacks zoals frikandel en bitterbal.

Welke dranken zijn inbegrepen in de prijs?
Het overgrote deel van de dranken zoals fris, koffie/thee, slushy, verse jus d'orange, bier en wijn zijn inbegrepen in de prijs

Wat niet zijn inbegrepen zijn de sterkere dranken en kosten tussen €1-5 per drankje.
Zijn huisdieren toegelaten?
Nee, huisdieren zoals honden zijn niet toegelaten in ons restaurant

Enige uitzondering zijn blinde geleide honden
Kan ik met een kadobon of credit card betalen?
Wij accepteren contant geld, pin, visa, mastercard en onze eigen kadobonnen. Helaas accepteren wij geen kadobonnen van andere instanties.
Hebben jullie 2 adressen?
We zijn gevestigd in het pand van de oude discotheek Lexion en deze had 2 officiele adressen: Overtoom 65-67 & Kleine Steng 30. Het komt er op neer dat het 1 en dezelfde pand is. Mocht je 1 adres niet kunnen vinden, dan kun je gerust een andere gebruiken om ons restaurant te vinden.
Is het restaurant in Zaandam?
Nee, niet helemaal precies maar ons restaurant is in Westzaan, een dorpje nabij Zaandam. Maar Westzaan behoort wel tot Zaanstad.
Is het restaurant in Amsterdam?
Nee, niet helemaal precies maar ons restaurant is in Westzaan, een dorpje nabij Zaandam. En we zitten qua geolocatie tegenover het Amsterdamse havengebied. Als je vanaf de Overtoom/dijk kijkt kun je zo uitkijken op alle boten die de Amsterdamse haven binnen varen. We zitten niet vlakbij de A2.

Wat houdt het restaurant concept in?

Voor één vaste prijs kunt u 2,5 uur eten en drinken wat u wilt (van de inbegrepen gerechten en dranken)

Maar wel verzoeken we wel iedereen hierop te letten:
-> Onbeperkt is wel onbeperkt met mate: want onbeperkt eten is niet hetzelfde als onbeperkt verspillen en weg gooien. We willen voor iedereen de prijs concurrerend houden en daarom vragen we u wel alles eerst een beetje uit te proberen voordat u meer pakt. En vergeet niet dat wanneer je overal een beetje van probeert je veel meer kan proeven!

Wereldkeuken Westzaan

Over Ons

Wereldkeuken Westzaan is sinds 1 juli 2015 een begrip in de Zaanstreek met meer dan 800 zitplaatsen en meer dan 400 gratis parkeerplaatsen en het enige wereldkeuken restaurant met een grote speelruimte met arcade. Verse groente, vis en vlees

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button