Reserveren

Wereldkeuken Westzaan - Restaurant & Arcade

Vanaf dinsdag 13 juli 2021 zijn we weer geopend. Vanaf 27 juli 2021 is de kinderspeelruimte en arcade weer geopend

 

Check voor de zekerheid ook uw SPAM folder in uw mail want wanneer u geen bevestiging van uw reservering in uw email aantreft.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via onderstaand formulier bij Wereldkeuken Westzaan; we werken niet samen met andere reserveringssites zoals Iens/thefork/seatme of een andere site. Heeft u daar een reservering geplaatst? Dan zullen we deze niet ontvangen omdat we geen samenwerking met hun hebben. Vul het totaal aantal personen in inclusief alle kinderen (ook jonger dan 3 jaar). Nadat de reserveringsverzoek is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Wij accepteren ook geen AH/xenos/shell/BP/VVV of andere externe bonnen.

Wilt u vandaag komen eten? Op veel doordeweekse dagen kunt u gerust ook zonder reservering komen dineren.

Op maandagen met uitzondering van feestdagen zijn wij gesloten en we zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar. We zijn dinsdag t/m zondag telefonisch bereikbaar vanaf ongeveer 13.00 uur.

We raden iedereen aan de overheidsmaatregelen in acht te nemen. Hierdoor is het niet te bepalen waar u exact zit omdat wij verschillende families in deze ruimte zo optimaal moeten verdelen in ons restaurant. De kinderspeelruimte en arcade zijn momenteel gesloten 

Tevens is het in ons restaurant niet toegestaan huisdieren zoals honden mee te nemen.

 

Want to modify your reservation?
Use the form below to modify your reservation
Find Reservations
Contact Details
Wilt u een tafel reserveren?
Aantal Kinderstoelen nodig?
Door het versturen van de reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden
Call Now Button