Reserveren | Wereldkeuken Westzaan

Reserveren

Wereldkeuken Westzaan - Restaurant & Arcade

OPGELET: Vanaf maandag 16 maart 2020 zijn we tijdelijk gesloten i.v.m. de overheidsmaatregelen m.b.t. COVID-19/Corona virus. Zodra de overheid groen licht geeft en dat de beperkende maatregelen worden ingetrokken, gaan wij weer open. We hebben zoals u geen enkel idee wanneer dit is. We hopen dat u hiermee begrip heeft.

Wij zijn een restaurant dat bedoeld is voor max 800 mensen. Omdat ‘bijeenkomsten’ met meer dan 100 mensen niet meer zijn toegestaan zijn we genoodzaakt tijdelijk ons restaurant te sluiten. De grootschaligheid van ons restaurant valt hierbij helaas ten nadele van de overheidsmaatregelen.

Check voor de zekerheid ook uw SPAM folder in uw mail want wanneer u geen bevestiging van uw reservering in uw email aantreft.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via onderstaand formulier bij Wereldkeuken Westzaan; we werken niet samen met andere reserveringssites zoals Iens/thefork/seatme of een andere site. Heeft u daar een reservering geplaatst? Dan zullen we deze niet ontvangen omdat we geen samenwerking met hun hebben. Vul het totaal aantal personen in inclusief alle kinderen (ook jonger dan 3 jaar). Nadat de reserveringsverzoek is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

Wilt u vandaag komen eten? Op veel doordeweekse dagen kunt u gerust ook zonder reservering komen dineren.

Op maandagen met uitzondering van feestdagen zijn wij gesloten en we zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar. We zijn dinsdag t/m zondag telefonisch bereikbaar vanaf ongeveer 13.00 uur.

Indien u mogelijke voorkeur heeft om in een bepaalde zaal of een bepaalde tafel te reserveren, kunnen we dit niet garanderen of beloven. Wij kunnen dit slechts enkel als voorkeur bij uw reservering noteren waarbij wij u niet kunnen beloven. Wij krijgen immers op verschillende kanalen reserveringen binnen. Graag vragen wij voor begrip hiervoor. Tevens is het in ons restaurant niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

 

[booking-form]

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button