Reserveren

Wereldkeuken Westzaan - Restaurant & Arcade

Vanaf maandag 1 juni 2020 gaat Wereldkeuken Westzaan weer in aangepaste vorm open. Door de overheidsmaatregelen zijn we genoodzaakt om ons restaurant aan te passen.

Wilt u eten bestellen voor afhaal of voor bezorging? Dit kan via onze bestel website wereldkeukenwestzaan.com [klik hier]

 

Check voor de zekerheid ook uw SPAM folder in uw mail want wanneer u geen bevestiging van uw reservering in uw email aantreft.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via onderstaand formulier bij Wereldkeuken Westzaan; we werken niet samen met andere reserveringssites zoals Iens/thefork/seatme of een andere site. Heeft u daar een reservering geplaatst? Dan zullen we deze niet ontvangen omdat we geen samenwerking met hun hebben. Vul het totaal aantal personen in inclusief alle kinderen (ook jonger dan 3 jaar). Nadat de reserveringsverzoek is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

Wilt u vandaag komen eten? Op veel doordeweekse dagen kunt u gerust ook zonder reservering komen dineren.

Op maandagen met uitzondering van feestdagen zijn wij gesloten en we zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar. We zijn dinsdag t/m zondag telefonisch bereikbaar vanaf ongeveer 13.00 uur.

We gebruiken nu alleen de grote hoofdzaal, niet te bepalen waar u exact zit omdat wij verschillende families in deze ruimte zo optimaal moeten verdelen in ons restaurant en een terras (minder restricties). Elders is het niet mogelijk om in het restaurant te zitten en ook is de kinderspeelruimte en arcade gesloten ivm overheidsmaatregelen

Tevens is het in ons restaurant niet toegestaan huisdieren zoals honden mee te nemen.

 

[booking-form]

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button