Reserveren

Wereldkeuken Westzaan - Restaurant & Arcade

Door alle overheidsmaatregelen zijn we voortaan tussen maandag t/m donderdag gesloten.

De huidige situatie is voor ons lastig om op deze dagen open te zijn.

Alle reserveringen die eerder op deze dagen zijn gemaakt, komen dus helaas te vervallen. Onze excuses voor het ongemak.

U kunt wel uw reserveringen naar vrijdag t/m zondag verplaatsen. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn we wel geopend.

 

Check voor de zekerheid ook uw SPAM folder in uw mail want wanneer u geen bevestiging van uw reservering in uw email aantreft.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via onderstaand formulier bij Wereldkeuken Westzaan; we werken niet samen met andere reserveringssites zoals Iens/thefork/seatme of een andere site. Heeft u daar een reservering geplaatst? Dan zullen we deze niet ontvangen omdat we geen samenwerking met hun hebben. Vul het totaal aantal personen in inclusief alle kinderen (ook jonger dan 3 jaar). Nadat de reserveringsverzoek is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Wij accepteren ook geen AH/xenos/shell/BP/VVV of andere externe bonnen.

Wilt u vandaag komen eten? Op veel doordeweekse dagen kunt u gerust ook zonder reservering komen dineren.

Op maandagen met uitzondering van feestdagen zijn wij gesloten en we zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar. We zijn donderdag t/m zondag telefonisch bereikbaar vanaf ongeveer 13.00 uur.

We raden iedereen aan de overheidsmaatregelen in acht te nemen. Hierdoor is het niet te bepalen waar u exact zit omdat wij verschillende families in deze ruimte zo optimaal moeten verdelen in ons restaurant. De kinderspeelruimte en arcade zijn momenteel gesloten 

Tevens is het in ons restaurant niet toegestaan huisdieren zoals honden mee te nemen.

 

[booking-form]

Call Now Button