Uit eten samen met de kinderen de ene ouder draait er zijn hand niet voor om en voor de ander is het lastiger. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Een kind een paar uur aan een tafel zetten zonder enig vermaak is haast een onmogelijke opgave. Daarbij is het voor jezelf als ouders zijnde ook niet leuk om een hele avond als entertainer te moeten optreden of als scheidsrechter. Heel de avond ‘niet doen, niet zo hard, zachtjes, blijf van je zusje af, het komt zo, neem nog een hap, pas op je drinken (die uiteraard nog een keer omvalt), blijven zitten, niet rennen, nog even wachten’ is voor iedere ouder vermoeiend. Heb je nog vragen over wereldkeuken westzaan, dan kun je onze vragen en reglementen pagina raadplegen. Heeft u nog meer vragen of weet u niet zeker dan kunt u de wereldrestaurant wereldkeuken westzaan contact pagina raadplegen

Waarom zou je eigenlijk met je kinderen uit eten gaan denk j edan? Iedereen moet het leuk hebben daarom ga je tenslotte uit eten. Met trots kunne wij zeggen dat ons restaurant Wereldkeuken Westzaan heel kindvriendelijk is en zeer welkom zijn als gast. Naast een kinderspeelruimte hebben we in samenwerking met een andere bedrijf ook een grote arcade / speelhal.

Zo zijn er speciaal aangepaste kindermenu’s, speelmogelijkheden en korte wachttijden voor de wok, grill en bakplaten. Onsall you can eat’ restaurant is dan ook een uitkomst om uit eten te gaan samen met kinderen.

Door de buffetvorm kunnen kinderen makkelijk kiezen wat ze wel of niet willen eten, gewoon waar ze op dat moment zin in hebben.  Het zelf uitkiezen, opscheppen, combineren en drankjes inschenken vinden kinderen vaak leuk.

We noemden het al maar de gerechten zijn ook goed aangepast aan de kinderen, frietjes, pizza, bami, vers fruit, softijs, pannenkoeken, wafels en een chocolade fontein met snoepgoed. Want wat is er lekkerder dan een schepje verse lasagne met een chocoladespekje ernaast? Als dat niet smullen is!