Samen genieten van een avondje uit eten met de beste gerechten uit onze wereldkeukens.

Hoewel sushi een populair gerecht is deelt niet iedereen deze liefde. Sushi is een echte delicatesse en daarom geschikt voor de echte liefhebber. Als je geen sushi liefhebber bent is de keuze bij een sushi restaurant nogal beperkt. Bij Wereldkeuken Westzaan bieden wij met trots een prachtige sushibar aan voor deze liefhebbers, dit mooie Japanse gerecht tot in de detail gepresenteerd. Want Japanners eten met de ogen. Elke gerecht wordt bij ons gemaakt met enkel verse en pure ingrediënten volgens origineel Japanse sushi  recept.

Voor de niet liefhebber bieden wij een scala van andere gerechten aan uit onze wereldkeukens. Uitgebreider kan niet. Wereldkeuken Westzaan is het grootste restaurant in Noord-Holland en misschien wel de grootste wereldkeuken in Nederland. Dus als u wilt genieten van heerlijke verse sushi maar uw tafelgenoot niet is dat geen probleem. Terwijl u uw bord vult met een ruime keuze uit de sushigerechten kan de ander een keuze maken uit onze ander keukens. Verse pizza uit Italië, warme en koude tapas uit Spanje, een wok gerecht uit het verre oosten of een vers gerecht van de grill, kies maar! En misschien kunt u uw tafelgenoot wel overhalen om onze sushi te proeven en een liefhebber te worden.

Een avondje sushi eten kan aardig oplopen als het gaat om de kosten, vaak betaald u per gerecht en daar komen de drankje nog eens bij. Bij wereldkeuken Westzaan betaald u een vast bedrag van minder dan €30 per persoon en kunt u onbeperkt eten én drinken zonder verassingen achteraf, lekker makkelijk met vaste prijzen. Voor iedereen een vast bedrag, wel zo prettig als u met een groep collega’s, sportvrienden of als vereniging gaat eten. Ook kunt u bij ons gratis parkeren op ons parkeerterrein dat plaats biedt voor meer dan 400 auto’s.

Als u kiest voor ons wereldrestaurant Wereldkeuken Westzaan kiest u voor een ontspannen, culinaire verzorgde, all-in avond geschikt voor iedereen van jong tot oud. Bij wereldkeuken Westzaan bieden wij u naast de beste sushi veel meer! Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant.

[booking-form]